Kenet Çatı

Bina üstlerin örtmek için kullanılan kaliteli, güvenli, kopmayan, sökülmeye, parçalanmayan demir profillerden ve galvaniz çelikten üretilen yapılardır. Bu yapılar tahta, kiremit veya diğer can güvenliğini tehlikeye sokacak ürünlerden farklıdır. Doğal afetler, kar, rüzgar, fırtına gibi doğal doğa olaylarında su sızdırmayan, hafif yapıya sahip, tutuşmayan, parlamayan, yanmayan ve uzun süre kullanılma özelliği olan yapılardır. Kenet çatı düşünüldüğünde, güvenlik konusunda endişeye yer vermeyen işyerlerinde ve çeşitli eğlence merkezlerinde kullanılabilmektedir.

Kenet çatı, çatıya minimum% 5 eğimle uygulanan metal çatı sistemidir. Geleneksel veya modern tüm yapılara kolaylıkla adapte edilebilir, parlak ve canlı çizgiler sergiler. Metal çatılarda en güvenli ve en çok tercih edilen ilk dikiş sisteminde şantiyede çatı dikme makineleri ile oluşturulan metal bobinler (titanyum, çinko, alüminyum, sac, bakır) istenilen uzunlukta üretilmektedir. Sondaj gerektirmeden sabit ve hareketli gizli paslanmaz çelik kelepçeler ile çatı alt yapısına sabitlenir. Kenetleme manipülatörü veya el aleti ile kenarı kenetlenerek monte edilir ve mükemmel su sızdırmazlığı sağlar. Kenet çatı , güçlü rüzgar ve fırtınalara karşı mükemmel direnç, darbe direnci, bakım gerektirmeyen ve su geçirmez olan dayanıklı bir metal çatı kaplama sistemidir.

Kenet çatılar olası felaketlerin oluşturacağı zararları azaltmaktadır. Görsel olarak farklı şekillerde yapılabilme özelliğine sahip metal çatılar, özellikle son katlarda oturan kişilerin korktuğu yağmurun zararlı etkilerinden kişileri korumaktadır. Diğer malzemelere göre daha ekonomik olan metal çatıların maliyeti keşif yapıldıktan sonra yapılacaklar ayrıntılı olarak belirlendikten sonra netleşmektedir.

Oluşturulan yapının en önemli parçası olan metal çatılar aslında kullanılan demir türüne bağlı bir yapıdan kurulmaktadır. Kenet çatıların çok fazla tercih edilmesindeki ana sebep sağlamlık açısından daha dayanıklı sistemler olmalarıdır.

Kenet Sistem Çatının Faydaları Nelerdir?

Kenet sistem çatının faydaları, düşünüldüğünde birçok faydasının olduğu görülmektedir. Kış aylarında sağlam olmayan yapılar büyük risk taşımaktadır. Şiddetli rüzgarların etkisiyle yerlerinden sökülen çatılar, Şiddetli yağmurlarda akmaya neden olan çatılar yapıyı içten çürüterek daha fazla zarar oluşmasına neden olmaktadır. Bazen çatı o kadar çok zarar görür ki çatının yeni baştan yapılması gerekir bu da maddi anlamda bütçenin sarsılmasına neden olur. Oysaki metal çatılar dayanıklılıkları sayesin de uzun yıllar buyunca yapıyı koruyarak ek masrafların oluşmasını engeller.

Rüzgara karşı dayanıklı çatıların yapılabilmesi için hem malzemenin kaliteli olması hem de montajını yapacak şirketin çok iyi olması gerekmektedir. Malzemesi kötü olan bir çatı şiddetli rüzgarlar karşısında dayanamaz ve yerinden sökülebilir. Yerinden sökülerek uçan çatıların insanlara da zarar verme riski vardır.

Bu nedenlerden dolayı, hem çatıda kullanılacak malzeme doğru ve kaliteli olarak seçilmeli hem de yapılacak montajın sağlam olacak şekilde yapılması gerekir. Son olarak hayat boyu evde, iş yerinde daha güvenli hissedebilmek ve daha sağlıklı, sağlam ve kaliteli bir yapı oluşturmak adına çelik çatıların tercih edilmeleri son derece doğru bir karar olacaktır.

İstenilen metal (sac, alüminyum, bakır, çinko vb.) İstenilen uzunlukta atel çatıyı üretmek için dikişli çatı kaplama makinesini kullanın ve çatının çatı yüzeyine ve levhayı cepheye monte edin. Aşağıdaki yöntemler Tip sabitleme klipsi sızdırmazlığı nedeniyle en güvenilir ve tercih edilen çatı kaplama türüdür;% 100 sızdırmazlık sağladığı için çatı döşemesi çatı kaplama malzemeleri için yüksek bir gereksinimdir ve tüm çatı projelerine uygulanabilir ve Zarf çatılı olması nedeniyle diğer sebeplerden dolayı inşaat projelerine sınırsız derecede özgürlük sağlayabilen bir çatı sistemidir. Çatının dikildiği yeri tercih edin.

Kenet çatı bir çeşit metal çatı sistemidir ve %5 eğime sahip olan çatılara uygulanabilen etkili bir sistemdir. Bu sistem metal çatılar arasında en güvenilir olduğu için aynı zamanda en çok tercih edilen üründür. Yapımı sırasında kullanılan kenet makinesi sayesinde istenilen uzunluklarda imla edilebilir. Kenet çatıların rüzgâra, fırtınaya ve diğer doğa olaylarına dayanım gücü oldukça yüksektir. Ayrıca darbelere karşı da oldukça dayanıklıdır. Yapımı sırasında herhangi bir delme işlemine ihtiyaç duyulmaz. Paslanmaz özelliğe sahip klipsler ile çatı alt yapısına tutturulur. Kenet çatıların son derece önemli avantajları vardır.

Konutlarda Kenet Çatı Kaplama Ne Gibi Avantajlar Sunar?

Konutlarda kullanılan kenet çatı avantajları ile ev sahiplerini oldukça memnun eden bir sistemdir. Genel olarak bu çatıyı tercih edenlerin elde edeceği avantajlar;

  • Güneş, yağmur, rüzgâr ve benzeri dış etmenlere karşı dayanıklıdır.
  • Şık bir görünüme sahiptir. Göze çarpıcı ve akılda kalıcıdır.
  • Trendlere uygun geniş renk yelpazesine sahiptir.
  • Kullanılan yapıları yazın serin kışın ise sıcak tutar.
  • Delme işlemi olmadan monte edildiği için su sızdırmaz.
  • Çatılarda kullanılan diğer malzemeler çabuk yıpranıp, kullanılamaz hale gelirken kenetli çatılar sürekli yüksek performans gösterir.

Kenet çatı, tüm bu avantajlarının yanı sıra ayrıca hafif bir malzeme olduğu için yapıda ekstra ağırlık olmayacaktır. Bu da yapının genel olarak uzun ömürlü olmasını sağlayan önemli bir başka avantaj olmaktadır.

Modern binalar titanyum ve çelik malzemelerle inşa edildiğinde iyi görünüyor. Bu uzun ömürlü malzeme, şık yapılar oluşturmayı mümkün kılar. Birçok binanın çatılarına uygulanabilir. Bu koruyucu kaplama, bu yapıları kar, rüzgar, toz ve güneş ışığından korur.

Kelepçeli bir çatı uygularken delme gerekmez. Bu, üstün hava sızdırmazlığına yol açar. Kışın yaylı mekanizmaları binayı sıcak tutar ve sürekli bir hava akışı sağlar. Yaz aylarında, düşme yüklü mekanizmaları binayı serin tutmaya ve klimaya olan bağımlılığı azaltmaya yardımcı olur. Kelepçeli çatılar ekstra ağırlık tutmaz ve sert rüzgarları ve çarpışmaları ortadan kaldırır. Çeşitli yapılar, kelepçelerle her türlü çatı kullanabilir.

Kenet Çatı Hakkında Ayrıntılı Bilgi ve Fiyat Teklifi Almak İçin: 0 (216) 487 00 61‘den Bize Ulaşabilirsiniz.